top of page

Kennel Leading Angel's ligger på Ellevej 3, tæt på den lille by Veksø. Veksø ligger nord for Roskilde og vest for Ballerup, kun 25 minutters kørsel fra København. Huset er et lille bondehus og ligger på en grund på 22.000 m2.

 

Huset er også det sted, hvor jeg driver min virksomhed - Dyreoasen. Jeg har mit eget indhegnede træningsområde, hvor min lydighedstræning, handlertræning, Rally-O, agility og ”min sprogskole for hunde” finder sted.

 

Der er en parkeringsplads og en stor indhegnet mark, hvor mine hunde kan løbe frit, mens jeg arbejder i min hundesalon. Min salon er placeret i den ene ende af huset.

Mine hunde har fri adgang til huset, når de ikke er ude i og løbe og lege på de store marker.

Alle mine hunde er en del af min familie - sofaen og sengen er på ingen måde forbudt område o ger ofte et yndet sted til en skønhedssøvn.

 

Mine hunde har et aktivt liv med en god del af fysisk og mentalt arbejde, som er et must, når du ejer en Aussie. De deltager i ”min sprogskole for hunde” en gang om ugen. Og dette gælder for ALLE mine hunde - både hanner og tæver interagerer med andre hunde af begge køn og i alle størrelser og aldre.

Naturligvis får de også lange gåture uden for ejendommen flere gange om ugen, og de deltager alle i forskellige former for træning.

 

Selvom jeg har en masse hunde stående på min hjemmeside, lever mange af kennel Leading Angel's hunde deres liv hos kærlige co-owners. Oftest bor mine hanner i co-owned hjem, og også enkelte tæver. Jeg ser dem stadig på ugentlig basis, på min hundesprogskole, når jeg gør dem klar til shows eller når de kommer her i hundepasning. Jeg er meget taknemmelig for de venner, jeg har i mit LA-team.  

.

Mine hvalpe fødes og vokser op i huset. De første 2-3 uger er de i mit soveværelse, og derefter flyttes de til min stue midt i huset. Der er de selvfølgelig centrum for opmærksomheden.

 

Hvalpene er sammen med deres mor og flere andre hunde, indtil de kommer til deres nye familier, som 9 uger gamle. Inden hvalpene flytter hjemmefra vil de få så mange positive og lærerige oplevelser som muligt, imens de stadigvæk opholder sig hos mig i et sikkert og trygt miljø. Jeg har bygget en ”hvalpe sansehave”, hvor de får rig mulighed for at få en masse nye oplevelser i et spændende og varierende miljø.

bottom of page